پزشکیان دوشنبه به ارمنستان سفر می‌کند خطیب: ۷ میلیون گزارش مردمی در جنگ ۱۲ روزه داشتیم وزیر دفاع: برای هرگونه ماجراجویی جدید دشمن آمادگی کامل داریم/تحرکات آنان به‌دقت زیر نظر است عارف: آب طالقان طی هفته‌های آینده به تهران می‌رسد تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟ دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران

طرح مجلس برای چابک سازی دولت

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس با اشاره به طرح ساماندهی جامع مدیریت شهری و روستایی ، گفت: برای چابک سازی دولت، می‌توان بسیاری از امور را به مدیریت شهری واگذار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 26
کد خبر: ۲۱۵۳۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدصالح جوکار رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی درباره آخرین وضعیت بررسی طرح ساماندهی جامع مدیریت شهری و روستایی در مجلس، گفت: طرح مذکور را از ابتدای مجلس یازدهم پیگیری کردیم و با این که طرح مذکور در کمیسیون شوراها تصویب و کلیات آن هم در صحن مجلس تصویب شده است؛ اما با توجه به ذینفع بودن برخی سازمان‌ها، اشخاص ، تاکنون نتوانستیم آن را به صورت کامل به تصویب برسانیم.

 

وی با بیان اینکه شهر، مستقل بوده و مدیریت شهر هم باید مستقل باشد، افزود: در حال حاضر نهادهای متعددی در مدیریت امور شهر و ارائه خدمات نقش دارند که در برخی موارد سبب تعارض در بخش‌های مختلف می‌شود ؛ مطالعاتی که از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس انجام شده، اکثر کلان شهرهای دنیا این الگو را اجرا کرده و نتایج بسیار خوبی نیز از آن به دست آورده‌اند.

 

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس اضافه کرد: برای چابک سازی دولت، می‌توان بسیاری از امور را به مدیریت شهری واگذار کرد.

 

جوکار با اشاره به لایحه برنامه هفتم توسعه کل کشور، خاطرنشان کرد: اخیراً در برنامه هفتم بحث ایجاد ساختار جدید در روستاها مطرح شد، زمانی که در روستا، شورا و دهیار وجود دارد، نیازی به ایجاد سازمان دیگر نیست و باید برای مدیریت بهتر، دهیاری را تقویت کرد.

 

نماینده یزد در مجلس با تاکید بر اینکه اگر دهیاری تقویت شود، متولی تمام اقدامات روستا خواهد شد، اظهار کرد: قطعا با راه‌اندازی یک سازمان جدید در روستاها، در این روستا‌ها هم مانند شهرها با چالش‌هایی مواجه خواهیم شد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار