وزیر کشور: هوشیار و دست به ماشه آماده‌ایم معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید حضور پزشکیان در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار وزیر کشور: برخی اتباع با اهداف خرابکاری به کشور آمدند + فیلم آغاز مراسم تشییع شهدای اقتدار در تهران درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس

طرح مجلس برای چابک سازی دولت

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس با اشاره به طرح ساماندهی جامع مدیریت شهری و روستایی ، گفت: برای چابک سازی دولت، می‌توان بسیاری از امور را به مدیریت شهری واگذار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 26
کد خبر: ۲۱۵۳۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدصالح جوکار رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی درباره آخرین وضعیت بررسی طرح ساماندهی جامع مدیریت شهری و روستایی در مجلس، گفت: طرح مذکور را از ابتدای مجلس یازدهم پیگیری کردیم و با این که طرح مذکور در کمیسیون شوراها تصویب و کلیات آن هم در صحن مجلس تصویب شده است؛ اما با توجه به ذینفع بودن برخی سازمان‌ها، اشخاص ، تاکنون نتوانستیم آن را به صورت کامل به تصویب برسانیم.

 

وی با بیان اینکه شهر، مستقل بوده و مدیریت شهر هم باید مستقل باشد، افزود: در حال حاضر نهادهای متعددی در مدیریت امور شهر و ارائه خدمات نقش دارند که در برخی موارد سبب تعارض در بخش‌های مختلف می‌شود ؛ مطالعاتی که از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس انجام شده، اکثر کلان شهرهای دنیا این الگو را اجرا کرده و نتایج بسیار خوبی نیز از آن به دست آورده‌اند.

 

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس اضافه کرد: برای چابک سازی دولت، می‌توان بسیاری از امور را به مدیریت شهری واگذار کرد.

 

جوکار با اشاره به لایحه برنامه هفتم توسعه کل کشور، خاطرنشان کرد: اخیراً در برنامه هفتم بحث ایجاد ساختار جدید در روستاها مطرح شد، زمانی که در روستا، شورا و دهیار وجود دارد، نیازی به ایجاد سازمان دیگر نیست و باید برای مدیریت بهتر، دهیاری را تقویت کرد.

 

نماینده یزد در مجلس با تاکید بر اینکه اگر دهیاری تقویت شود، متولی تمام اقدامات روستا خواهد شد، اظهار کرد: قطعا با راه‌اندازی یک سازمان جدید در روستاها، در این روستا‌ها هم مانند شهرها با چالش‌هایی مواجه خواهیم شد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار